Ten Diensten stopt tijdelijk zijn dienstverlening, wegens coronacrisis

Ten Diensten stopt tijdelijk zijn dienstverlening, wegens coronacrisis

De gezondheid en de veiligheid van onze werknemers en klanten vinden wij zeer belangrijk. Gezien de huidige situatie, hebben wij beslist om onze dienstenverlening tijdelijk stop te zetten t.e.m. 3 april 2020.

Wat betekent dat?

We kunnen de veiligheid van onze werknemers en onze klanten niet garanderen. Alsook kunnen we de ‘social distancing’ niet volledig respecteren, gezien er veel gezinnen met zijn allen thuis zijn. Hierdoor komen onze huishoudhulpen niet meer poetsen tem 5 april 2020.
Onze kantoren zullen in deze periode gesloten zijn.
Indien je in deze periode vragen hebt, kan je ons steeds bereiken via mail naar administratie@tendiensten.be. We proberen deze zo snel mogelijk te beantwoorden. Alvast bedankt voor je geduld!
Ten Diensten hoopt, samen met jou, dat de situatie zeer snel verbetert en we de hulp terug kunnen opstarten. We wensen je een goede gezondheid toe.

Zorg voor jezelf, zorg voor elkaar. Om verdere verspreiding van het virus te beperken moeten we nu zoveel mogelijk contact met andere mensen vermijden. Samen gaan wij de strijd winnen!

Tot binnenkort!

2 thoughts on “Ten Diensten stopt tijdelijk zijn dienstverlening, wegens coronacrisis

  1. ikweet niet waar ik mijn doppapier naartoe moet sturen ben sinds 2 maanden niet gesetikeerd moet ge dan die naar de rva sturen ale wie dacht dat nu dat dat zo zou lopen

  2. hebben julli al contact gehad met de hulpkas in mol want die hadden al mijn gegevens niet zou u mij ook iets kunnen laten weten dan ben ik gerust want nu ben ik neit in orde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *