Ten Diensten en ’t Gerief slaan de handen in mekaar

Ten Diensten en ’t Gerief slaan de handen in mekaar

Wellicht vernam je al via je huishoudhulp dat Ten Diensten op 1 juli 2022 zal fusioneren met dienstenchequebedrijf ’t Gerief uit Herentals. Beide bedrijven zullen vanaf dan met een nieuwe naam verdergaan.

 

’t Gerief en Ten Diensten delen hetzelfde waarderend beleid en dezelfde manier van werken: een lokale dienstverlening en een sterke begeleiding door jobcoaches die dicht bij hun huishoudhulpen en klanten staan. Bovendien nam Hans Bouwen, de directeur van ‘t Gerief, eind vorig jaar reeds de fakkel over van Crista Maes, de voormalige directeur van Ten Diensten. Een fusie van beide organisaties is dan ook een volgende logische stap.

Wat betekent dit voor jou als klant van Ten Diensten?

Je wordt automatisch klant van de nieuwe firma. De service verloopt verder zoals je dat gewoon bent, met dezelfde huishoudhulp en hetzelfde aanspreekpunt. Samen blijven we ons inzetten om jou de klantenservice te bieden die je van ons gewend bent.

Wij houden je op de hoogte

Op dit moment werken we volop aan de nodige voorbereidingen. Zodra de fusie volledig rond is, geven wij je graag meer info over ons nieuwe bedrijf.

 

Wij danken je voor jouw vertrouwen en loyaliteit. Wij kijken er alvast naar uit om jou ook in de toekomst van dienst te zijn.

 

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via administratie@tendiensten.be of via tel. 014 30 42 32.